You, the petitioner
Kalverfraude

Imagoschade door valse beschuldiging kalverfraude melkveesector

4,218 signatures

Afgelopen dagen is de melkveesector enorme klappen toegedeeld. Veel melkveebedrijven zijn onterecht geblokkeerd wegens verdenking van fraude. Wij verafschuwen fraude met het I&R-systeem, maar er is onzorgvuldig gehandeld door de overheid, waardoor het imago van de melkveehouders enorm is geschaad.

Petition

We

Gedupeerde melkveehouders

 

observe

  • De overheid heeft onzorgvuldig gehandeld door bedrijven te blokkeren die zich niet schuldig gemaakt hebben aan fraude

  • die nu door een administratieve fout in het I&R-systeem belemmerd worden in hun bedrijfsvoering

  • en enorme imagoschade lijden.

  • dit handelen van de overheid is in strijd is met de onschuldpresumptie; de bedrijven worden schuldig geacht en er is een strafmaatregel opgelegd voorafgaand aan zorgvuldig onderzoek.

 

and request

  • Wij willen een professionele handelingswijze van de overheid en eisen dat de onterecht geblokkeerde bedrijven met spoed worden vrijgegeven.

  • De overheid moet duidelijkheid scheppen over het werkelijk aantal frauderende bedrijven na zorgvuldig onderzoek, en zijn verplicht het imago van de melkveehouders te herstellen. Excuses zijn daarbij gewenst.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2018-05-11 
Lead petitioner:
Gedupeerde melkveehouders 
Organisation:
Melkveesector 
Website:

History

Signatures